Bizarno: Tri osobe ušle umirovljenici u kuću, tražile je čašu vode, pa joj ukrale novac

Milan Dalmacija
11. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Kad je umirovljenica otišla po vodu, dva muškarca i žena su joj ispreturali kuću i ukrali novac. Nevjerojatno je što su pljačkaši ušli u kuću kroz otključana vrata, a 78-godišnjakinja je u ključnom trenutku otišla po pomoć svog supruga koji se nalazio u dvorištu.

Voda | Ilustracija: Rawpixel

provalnik u sivoj vesti i crnom kapom preko glave provaljuje alatom zelena drvena vrata
Zaštita od provale: Policija je izdala niz upozorenja kako da ne izgubite vrijedne stvari i novac

Nevjerojatna pljačka dogodila se u kući 78-godišnjakinje u Grubišnom Polju. U srijedu su joj kroz otključana vrata ušle tri nepoznate osobe tamnije puti te zatražile čašu vode.

Kako izvještava Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska, kad je umirovljenica otišla po vodu, dva muškarca i žena počeli su glasno razgovarati, što joj je bilo sumnjivo, pa je otišla po supruga koji se nalazio u dvorištu. Kad su se vratili, vidjeli su trojac kako istrčava iz dvorišta.

U kući su pronašli isprevrtane predmete i uvidjeli da im je ukraden novac. Policija nije otkrila o kojem je iznosu riječ, ali zato i dalje tragaju za počiniteljima. U takvim slučajevima, policija savjetuje građanima da ne ostavljaju otključana vrata i otvorene prozore. Još savjeta policije o tome kako spriječiti pljačke i provale možete pročitati ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap