Baka (92) otišla na spoj nakon 25 godina, ali je ostala razočarana jer on nije bio džentlmen

Ana Kanazir
24. veljače 2023.
Novosti
A- A+

Baka Droniak ima 92 godine i sada je prvi puta otišla na spoj nakon 25 godina. Na društvenoj mreži TikTok je ispričala cijelu priču, a snimala se i dok se spremala. Tako je stavila i ruž na usne, odjenula posebnu haljinu, a na spoj nije ponijela novčanik kako bi on mogao počastiti. Ipak, nije bila zadovoljna kako je spoj završio pa je i to podijelila na mreži.

baka TikTok

baka TikTok | foto: Screenshot TikTok

Baka je sve podijelila na TikToku, a na kraju spoja je ostala razočarana. Svojeg odabranika je upoznala na Bingu i bio joj je jako zgodan pa je odlučila da je vrijeme da izađe na spoj. Ipak, na kraju se ovo pokazala kao loša odluka.

@grandma_droniaki couldnt say no to a first date because its been too long and im not getting any younger♬ original sound – grandma_droniak

Pripremu za spoj je snimila za svoj TikTok profil, pokazala je i svoju novu haljinu, stavila je puder na lice i krenula.

– Spremite se sa mnom za spoj, upoznala sam ga na partiji binga i vrijeme mi je da izađem jer nikad neću biti mlađa, rekla je baka u videu.

Dodala je i kako će staviti ruž na usne bez obzira na to što bi je gospodin mogao poljubiti.

– Pogledajte moju haljinu, ako se njemu ne svidi, slobodno može otići. Ja samo želim besplatnu večeru, neću ni uzeti novčanik sa sobom, rekla je prije spoja.

Ipak, nije znala da je očekuje potpuno razočaranje. Naime, kako je obavijestila svoje pratitelje, gospodin s binga nije bio kavalir, nije joj pridržao vrata, a nije joj ni rekao da lijepo izgleda.

– Razočarana sam, nije mi se svidio jer uopće nije bio džentlmen. Bio je bezobrazan prema konobarici, nije mi rekao da lijepo izgledam, niti mi je pridržao vrata. Uvijek birajte džentlmena, rekla je baka u videu.

@grandma_droniak Replying to @neens3251 ♬ original sound – grandma_droniak

Copy link
Powered by Social Snap