Možete li vjerovati da vitalna umirovljenica Tina ima 98 godina?

Jasmina Grgurić Zanze
18. lipnja 2019.
Foto dana
A- A+

Dok je u redu gradske blagajne u Sisku čekala da od skromne mirovine plati račune, umirovljenica Ankica Magačić vrijeme je kratila u razgovoru s ostalim starijim građanima. Među njima je bila i gospođa Tina koja je kroz priču otkrila da ima 98 godina. S obzirom na njezin mladolik izgled, svima je bilo teško povjerovati u tu informaciju. No, vjerovali ili ne, istina je. Bila je to ujedno i prilika za zabilježiti njezino lice fotoaparatom, bez kojega Ankica nikada ne izlazi iz kuće.

Umirovljenica Tina Kahn ima 98 godina! Foto: Ankica Magačić/Facebook

“Gospođu sam vidjela prvi put u životu. Bila je u redu iza mene i pričala s ljudima. Duhovita je, bistra, ugodna i lijepog izgleda. Dok sam ja koja sam od nje 30 godina mlađa stajala sa štakom, ona je bez nje. U jednom trenutku razgovor je krenuo na godine i rekla nam je da ima 98, što je potvrdila i njezina kći. Svi koji smo stajali u redu ‘spustili smo ladice’ jer baka izgleda kao da ima 70” – rekla nam je Ankica Magačić.

Bio je to dovoljan povod da gospođu Tinu Kahn zamoli za fotografiju i objavu foto priče na društvenim mrežama, na što je ona rado pristala. Ne treba ni reći da je ljupka 98-godišnjakinja zadobila brojne simpatije i pozitivne komentare, dokazujući da i starost može biti i te kako lijepa.

 

Možete li vjerovati da vitalna umirovljenica Tina ima 98 godina?
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap