Međimurski parovi zajedno proslavili 50 i 60 godina braka

Jasmina Grgurić Zanze
26. lipnja 2018.
Foto dana
A- A+

Zajedničkim druženjem uz pjesmu i ples međimurski umirovljenici proslavili su pola stoljeća zajedničkog života, a neki čak i više. Proslavu uz pjesmu i ples organizirala je tamošnja Matica umirovljenika. Parovima je čestitao i župan, a ljepše polovice razveselio je crvenim ružama…

Foto: Međimurska županija

Matica umirovljenika Međimurske županije tradicionalno je i ove godine na jednome mjestu okupila parove koji slave 50 pa čak i 60 godina braka. Izvrstan je to povod za okupljanje u Gornjoj Dubravi gdje su se u kavani “K Jeleni” zajedno družili i prisjećali detalja iz zajedničkoj života.

Proslava je okupila više od 200 članova Matice umirovljenika iz cijele županije, pri čemu je župan Matija Posavec čestitao svakom paru, poklonivši ljepšim polovicama crvenu ružu.

U zabavnom dijelu programa, goste je razveselio nastup pjevačkog zbora Udruge umirovljenika iz Nedelišća, dok je predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije Nada Lovrec čitala pjesme međimurske spisateljice Rajke Trokter, obavijestila je uz galeriju fotografija na svojim stranicama Međimurska županija.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap