Umirovljenik vozio u rikverc s otvorenim vratima i nogom izvan auta, završio u bolnici

Jasmina Grgurić Zanze
30. prosinca 2023.
Crna kronika
A- A+

Teške ozlijede zadobio je 65-godišnjak koji je u Rupama nedaleko od Šibenika vozio u rikverc i to tako da nije zatvorio vrata od automobila, a lijeva mu je noga ostala vani. Udario je u kameni usjek te prignječio stopalo. Zadržan je u bolnici, a čeka ga i prekršajna kazna.

Umirovljenik vozi automobil

Ilustracija | Foto: Unsplash

O doista nesvakidašnjoj prometnoj nesreći koja se prošloga tjedna dogodila u Rupama nedaleko od Šibenika izvijestila je ovih dana šibenska policija. Teške tjelesne ozlijede u nesreći je dobio 65-godišnji vozač koji je za nesreću na neki način sam kriv. Naime, umirovljenik je vozio u rikverc i to tako da nije zatvorio vrata automobila sa svoje strane, a da bi stvar bila gora, lijeva mu je noga ostala izvan vozila.

 

Vozačka dozvola
Od ovog tjedna se izdaje nova vozačka dozvola: Osim izgleda, dolazi i do još nekih promjena

– U prometnoj nesreći koja se 22. prosinca oko 12.20 sati dogodila u mjestu Rupe, teške tjelesne ozlijede zadobio je 65-godišnji vozač. Upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, 65-godišnjak prilikom vožnje unatrag nije zatvorio vrata vozača te lijevu nogu nije stavio u vozilo, uslijed čega s vratima udara u kameni usjek te dolazi do prignječenja stopala noge, izvijestila je ovih dana Policijska uprava šibensko-kninska.

Starijem su vozaču u Općoj bolnici u Šibeniku utvrđene teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju. Da bi stvar bila gora, protiv njega će biti podnesen obavezni prekršajni nalog.

S obzirom na opis nesreće, nije nemoguće da je umirovljenik jednostavno zaboravio povući ručnu kočnicu pa mu je, ako se nalazio na uzbrdici, auto krenuo unazad tako da nije stigao reagirati na vrijeme kako bi spriječio ozljedu noge.

Copy link
Powered by Social Snap