Umirovljenik traktorom probio zid kuće pa završio u bolnici

Ana Kanazir
5. srpnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Umirovljenik od 69 godina je u mjestu Rešetari traktorom prvo sletio s kolnika, a potom je traktorom udario u metalno-drvenu ogradu. Ni to ga nije zaustavilo pa je probio zid kuće u vlasništvu 68-godišnjakinje. Traktorista je teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški, a nije poznato je li bio pod utjecaja alkohola.

Strašna nesreća dogodila se u mjestu Rešetari. Muškarac je vozio traktor, a zbog neprilagođene brzine i stanja na cesti je sletio s kolnika i probio zid kuće.

Na raskrižju Ulice Bana Josipa Jelačića i kolnika Županijske ceste 4158 u Rešetarima, u srijedu popodne se dogodila prometna nesreća u kojoj je traktorista teško ozlijeđen. Naime, 69-godišnjak je upravljao traktorom s priključenom neregistriranom poluprikolicom, a zbog neprilagođene brzine, pada u nagibu i raskrižju je došlo do nesreće. On je nastavio voziti ravno kroz raskrižje i sletio je s kolnika, udario traktorom u metalno-drvenu ogradu, a potom i u kuću. Štoviše, probio je zid kuće 68-godišnjakinje.

Umirovljenik na traktoru je teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu u Novoj Gradiški. Tamo su mu uzeti uzorci kako bi se vidjelo je li bilo prisutnosti alkohola u organizmu, a nakon što se dobiju rezultati će policijski službenici protiv navedenog podnijeti odgovarajuća pismena, navodi se na PU brodsko-posavskoj. Na teren su izašli i vatrogasci iz DVD Rešetari.

Slična nesreća dogodila se i u ožujku kada je umirovljenik na traktoru izgubio kontrolu nad traktorom u oštrom zavoju. Nakon toga je pao s traktora i na mjestu poginuo. Više možete pročitati u ovom tekstu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap