Umirovljenica se poskliznula dok je hranila životinje uz obalu: Umrla je jer nije mogla izaći iz potoka

Luka Kalac
4. travnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Nepoznato je točno vrijeme smrti 71-godišnje umirovljenice koja se poskliznula dok je hranila životinje uz obalu potoka u blizini Varaždina. Nesretna umirovljenica se poskliznula i upala u potok iz kojeg nije mogla izaći pa je u njemu smrtno stradala. Izlaskom na teren, mrtvozornik je utvrdio kako na tijelu nema znakova nasilja. Njezino tijelo predano je članovima njene obitelji.

Policijski znak na uniformi; u pozadini je policijski automobil

Policija | Foto: MUP

Nesretan slučaj dogodio se u prijelazu s Velikog četvrtka na Veliki petak u selu Varaždin Breg, mjestu koje je udaljeno svega 10 kilometara od Varaždina. U nesretnom slučaju je smrtno stradala umirovljenica.

– Naime, ona se kretala uz obalu potoka koji prolazi uz gospodarske zgrade dvorišta obiteljske kuće poradi hranjenja životinja gdje se zbog otežane pokretljivosti poskliznula i pala u potok, odakle nije mogla izaći te se utopila, stoji na stranici Policijske uprave varaždinske.

Mrtvozornik je izlaskom na mjesto događaja pregledao tijelo 71-godišnjakinje i utvrdio da na njemu nema tragova nasilja koji bi ukazivali na postojanje kaznenog djela. Tijelo pokojne umirovljenice je, kako tvrde iz policije, predano njenoj obitelji.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap