Umirovljenica ostala bez nekoliko desetaka tisuća eura nakon što je otvorila vrata lažnoj zaposlenici banke

Luka Kalac
22. ožujka 2024.
Crna kronika
A- A+

Umirovljenici je na ulazna vrata stana pozvonila prevarantica koja se predstavila kao djelatnica banke. Nakon tog lažnog predstavljanja, 84-godišnjakinja ju je pustila u svoj stan gdje joj je, nakon kraćeg razgovora, predala nekoliko desetaka tisuća eura. Tek kada je prevarantica nepoznatog identiteta otišla s novcem, umirovljenica je shvatila kako je pokradena i prevarena. Policija i dalje traga za prevaranticom.

Foto: Unsplash

Nepoznata prevarantica je 20. ožujka oko 16 sati na zagrebačkoj Trešnjevci u Lipanjskoj ulici, pozvonila na ulazna vrata stana 84-godišnje gospođe. Umirovljenica nije bila ni svjesna da ispred nje stoji prevarantica koja se lažno predstavila kao zaposlenica banke.

Nakon što je povjerovala u njenu priču o novcu, 84-godišnja umirovljenica je prevarantici dala svoj novac. Tek je nakon nekoliko sati shvatila da je pokradena i prevarena, što je i prijavila zagrebačkoj policiji.

Umirovljenica je ovom prevarom ostala bez nekoliko desetaka tisuća eura. Kriminalističko istraživanje je, kako tvrde iz Policijske uprave zagrebačke, u tijeku.

Copy link
Powered by Social Snap