U prometnoj nesreći preminula mnogima omiljena pekarica: ‘Šokirali smo se kada smo saznali da je poginula’

Ana Kanazir
5. lipnja 2024.
Crna kronika
A- A+

U mjestu Narta u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji je jučer u jutarnjim satima došlo do prometne nesreće u kojoj je stradala mještanima omiljena 69-godišnja pekarica. Ona je vozila u smjeru Čazme, a iz nepoznatih je razloga skrenula na suprotnu stranu kolnika, sletjela u jarak i udarila u prilazni most. Nažalost, na mjestu je preminula. Policijski službenici utvrđuju okolnosti nastanka ovog događaja.

udareni crveni automobil nastradao u prometnoj nesreći

Prometna nesreća, ilustracija Foto: Pixabay

Prometne nesreće ne zaobilaze ni umirovljenike, a u posljednjoj je život izgubila umirovljenica koja je radila u pekari. Mnogi su tužni zbog njezinog odlaska, a detalji prometne nesreće nisu još poznati.

Policijski auto s upaljenom rotirokom usred dana.
Umirovljenik vozio pijan, krenuo u rikverc pa sletio u kanal

Umirovljenica Milica bila je mnogima omiljena pekarica u mjestu Narta koje se nalazi u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Ona je ujutro u 7:50 sati vozila u smjeru Čazme i iz neutvrđenih razloga je skrenula na suprotnu stranu kolnika, gdje je došlo do slijetanja osobnog automobila u jarak i udara u prilazni most. Preminula je na mjestu nesreće, a nije poznato zašto je skrenula s ravne ceste.

Ovu gospođu su poznavali svi u mjestu, a iza sebe je ostavila supruga, sina i dvoje unučadi.

– Bila je jako dobra gospođa, radila je u pekari i pekla je najfinije kolače. Šokirali smo se kad smo saznali da je ona poginula i to samo malo dalje od svoje kuće. Iako je već bila u godinama za mirovinu, nastavila je raditi jer je voljela svoj posao, a pekla je najfinije kolače u Narti, svi su od nje kupovali, ispričala je za mojportal.hr susjeda.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap