U 75. godini života umro je takozvani jugoslavenski kralj prevara

Luka Kalac
25. travnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Sportski i estradni menadžer Velibor Džarovski je preminuo u 75. godini života od posljedica kratke bolesti. Narod ga je volio jer ih je zabavljao svojim namještanjima. Džarovski je namjestio 80 nogometnih utakmica, 30 festivala i izbora za miss.

Velibor Džarovski

Velibor Džarovski | Foto: Screenshot YouTube / Vasko Eftov

U 75. godini života preminuo je samoprozvani ‘kralj nogometne mafije’, Velibor Džarovski, pišu sjevernomakedonski mediji. Džarovski je izgubio bitku protiv kratke bolesti, što je potvrdila i njegova obitelj.

Napisao je scenarij o svome životu koji se izvodio u kazalištu

Velibor Džarovski je mnogima bio poznat kao jugoslavenski kralj prevara. Ne samo da je bio sportski, već i estradni menadžer, a bio je popularan i u kriminalnom miljeu.

Navodno ga je narod volio jer ih je zabavljao prevarama, a samo neke od njih su namještenih 80 utakmica, 30 festivala, ali i izbora za miss. Zanimljivo je da je napisao autobiografski scenarij za predstavu koja je bila izvođena u Makedonskom narodnom kazalištu, prenosi 24sata.

Jedna od utakmica koje je namještao završila rezultatom 134-0

Velibor Džarovski je bio je menadžer velikim jugoslavenskim zvijezdama poput Zdravka Čolića, Bijelog Dugmeta, Miše Kovača, Tereze Kesovije i brojnih drugih estradnjaka. Upravo je u tim vodama upoznao popriličan broj utjecajnih osoba.

Velibor Džarovski je platio 500.000 dinara za prvu utakmicu u čijem namještanju rezultata je sudjelovao. Bio je to okršaj Jugokokte i Tikveša. Samog sebe je nadmašio kada je sudjelovao u namještanju utakmice niželigaških makedonskih klubova Leskoeca i Velgoštija 1971. godine koja je završila s rezultatom 134-0, piše 24sata.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap