Strašna nesreća u blizini Zadra: Na umirovljenicu se prevrnula prikolica i usmrtila ju

Ana Kanazir
6. veljače 2024.
Crna kronika
A- A+

Jučer popodne se u mjestu Slivnica, u okolici Zadra, dogodila strašna nesreća na poljskom putu. Naime, muškarac je vozio frezu, a starija žena je bila u prikolici. Na putu su naišli na neravninu pri čemu se prikolica prevrnula, a 72-godišnjakinja pala i smrtno stradala. Muškarcu od 75 godina je na mjestu nesreće pružena liječnička pomoć, a uz to mu slijedi i kaznena prijava.

Muž i žena na prikolici freze u polju

Freza u polju | Foto: Ilustracija, Pixabay, habunman

Nesreća se može dogoditi bilo kada i bilo gdje, a to dokazuje i nesretan slučaj u polju u okolici Zadra, gdje su se žena i muškarac vozili na frezi, točnije, ženska osoba je bila u prikolici, a zbog neravnosti makadama je ispala iz nje, prikolica je pala na nju, a ona je onda preminula.

Jučer je u 14:10 sati PU zadarska primila dojavu kako je u mjestu Slivnica na poljskom putu smrtno stradala 72-godišnjakinja. Naime, ona se vozila u prikolici koja je bila priključena na radni stroj, frezu, kojom je upravljao 75-godišnjak. Prikolica je prešla preko neravnine, vjerojatno kamena na makadamu, freza se nagnula, a žena je ispala iz prikolice. Prikolica se potom prevrnula na nju, a od zadobivenih ozljeda je preminula na mjestu događaja. Kod prevrtanja radnog stroja je i muškarac završio u unutrašnjosti prikolice, ali bez ozljeda.

Zbog sumnje da je počinio teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti, a u svezi s kaznenim djelom dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom iz nehaja, protiv 75-godišnjaka slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru, piše na stranicama PU zadarske.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap