Iz kuće umirovljenice ukradeno nekoliko tisuća eura, a policija i dalje traga za nepoznatim počiniteljem

Luka Kalac
18. travnja 2024.
Crna kronika
A- A+

Nije novost da prevare i krađe ne jenjavaju, a pogotovo kada su žrtve najčešće osobe treće životne dobi. Upravo se to dogodilo nedaleko od Varaždina kada je iz kuće 86-godišnje umirovljenice nepoznati počinitelj ukrao oko 2.500 eura. I dalje se ne zna njegov identitet, ali policijski službenici čine sve što je u njihovoj moći kako bi ga pronašli i priveli pravdi, a umirovljenici vratili njezin novac.

Muškarac drži novčanik u rukama

Krađa novčanika | Ilustracija: Pixabay

Prevaranti i kradljivci nikada ne miruju što potvrđuje priča umirovljenice iz sela nedaleko od Varaždina. Policija neprestano upozorava, pogotovo osobe treće životne dobi, da trebaju paziti koga puštaju u kuću.

Isto tako, ako već ne želite čuvati svoj novac u banci, onda biste trebali voditi računa o tome da novac sakrijete na mjestu za koje samo vi znate jer vješti lopovi provalit će u bilo koju kuću s lakoćom.

Upravo se to dogodilo nedavno u selu Trnovec koje je udaljeno svega sedam kilometara od Varaždina. Nepoznati počinitelj je u petak, 12. travnja, ukrao novac iz kuće 86-godišnje umirovljenice u Trnovcu. Ovom krađom nepoznati počinitelj je oštetio umirovljenicu za oko 2.500 eura.

Policijski službenici i dalje čine sve kako bi pronašli kradljivca nepoznatog identiteta kojeg će se teretiti za počinjenje kaznenog djela.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap