Baka (92) ujedinila građane. Skupljaju materijal kako bi imala od čega šivati torbe

Jasmina Grgurić Zanze
6. kolovoza 2019.
Baka servis
A- A+

Jedan mladić iz Zagreba odlučio je iskoristiti moć društvenih mreža kako bi pomogao svojoj 92-godišnjoj baki. Njoj je, naime, ponestalo materijala za šivanje torbi pa nema s čime nastaviti svoj hobi. No, nakon unukove objave stvar se vrlo brzo okrenula u bakinu korist.

“Najbolja baka, tko bi joj dao 92 godine! Ovo su modeli koji su još ostali, Nažalost, baka nema više materijala pa joj je sada dosadno. Ako netko zna nekoga tko ima materijala koji mu ne treba neka mi se javi u inbox. A tko je zainteresiran za torbe neka mi se javi u inbox. Baka vas sve pozdravlja” – napisao je unuk Vedran Hutinski na svom Facebook profilu.

Višak materijala za bakine torbe odlučio je potražiti i u grupi “Sharing is caring”, a to se pokazalo izvrsnom idejom, jer je objava u samo par dana naišla na oko tisuću reakcija građana, među kojima su mnogi bili voljni konkretno pomoći.

Dok jedni nude materijal za šivanje, drugi hvale baku i njezine torbice s kojima bi, kako kažu, mogla pokrenuti biznis. Mnogi su pokazali interes i da kupe torbu. Predložili su i da otvori Facebook stranicu sa svojim radovima.

“Baki treba otvoriti Facebook profil u svrhu promocije i prodaje ovih divnih vreća, da bi bila vidljivija široj masi. Super način da uklonimo plastične vrećice” – napisao je jedan ekološki osviješteni član grupe.

Drugi su obećali poslati tkanine, dok su se neki pak čudili da baka ima 92 godine, podržavajući je u njezinu hobiju.

 

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap