[VIDEO] S mokrom kosom na -29 Celzijeva stupnja: Gori prijestup od sjedenja na hladnom betonu

Josip Mihaljević
1. veljače 2019.
Novosti
A- A+

Možda ste vidjeli vijest da je u nekim dijelovima SAD-a iznimno hladno. U maloj saveznoj državi Iowi, temperature su se proteklih dana spustile debelo ispod nule. Najviše dnevne bile su oko -25, a najniže oko -29 Celzijevih stupnjeva. I što će klinci napraviti, nego s mokrom kosom izaći van i vidjeti što će se dogoditi.

inje

Foto: Twitter

Prije dva dana u američkoj savezno državi Iowi bilo je jako hladno. Dnevne temperature od -25 i noćne od -29 Celzijevih stupnjeva su neobične čak i za sjever SAD-a.

Kako bi testirala hladnoću, jedna djevojka je s netom opranom i mokrom kosom odlučila izaći na svjež zrak, čisto da vidi što će se dogoditi. Čim je zabacila kosu u zrak, ona se sledila istog trenutka. U tom položaju je ostala kao skamenjene, a na fotografiji možete vidjeti kako joj se na vrhu kose već stvara inje.

Brzo je ušla natrag u kuću, kako bi objavila svoj eksperiment na Twitteru. Internet nije ostao ravnodušan, pogledali su njen klip 2 milijuna puta u samo dva dana, a danas obilazi sve svjetske medije.

Znamo da bake i djedove iritira kada njihovi unuci sjede na hladnom betonu, ali nismo sigurni kako bi reagirali na ovakav potez…

[VIDEO] S mokrom kosom na -29 Celzijeva stupnja: Gori prijestup od sjedenja na hladnom betonu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap