[VIDEO] Pogledajte kako su umirovljenici u Vodicama plesom proslavili svoj dan

Jasmina Grgurić
3. listopada 2018.
Novosti
A- A+

Međunarodni dan starijih osoba bio je nažalost prilika da se iznova ukaže na težak egzistencijalni položaj više od polovine umirovljenika u Hrvatskoj te potrebu dostojanstvenijeg života u starosti. Srećom, bilo je i onih koji su nedaće stavili na stranu i proslavili svoj dan kako i priliči – pjesmom i plesom.

Snimak zaslona: Facebook/Sretni umirovljenici

Umirovljenici iz Vodica proslavili su Međunarodni dan starijih osoba. U hotelu Olympia pjesmom ih je zabavljao Mile Perkov. Veliki broj umirovljenika okupio se na zajedničkom druženju. No, unatoč godinama pripadnici zlatne generacije nisu samo sjedili, već su dotjerani za ovu prigodu spremno ustali od svojih stolova i zaplesali.

S hitom “Večeras je naša fešta” Tomislava Ivčića zagrijao ih je pjevač večeri.

Snimku su podijelili na svojoj facebook stranici “Sretni umirovljenici” te njome opravdali naziv grupe. Naime, unatoč tomu što umirovljenici u Hrvatskoj zbog malih mirovina nemaju neki veliki razlog za slavlje, pokazali su da ponekad treba zaboraviti na probleme i uživati. Ipak, bio je to njihov dan pa su ga iskoristili da se pokažu u najboljem svjetlu.

“Evo naših rasplesanih omladinaca, upalija ih je Mile” – napisali su uz objavu te pokazali da osim što se znaju dobro zabaviti i plesati, imaju i smisla za humor na vlastiti račun.

[VIDEO] Pogledajte kako su umirovljenici u Vodicama plesom proslavili svoj dan
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap