[VIDEO] Hit iz treće lige: Vremešni liječnik nije se žurio kako bi pregledao svog igrača

Josip Mihaljević
14. svibnja 2021.
Novosti
A- A+

NK Tenje Zagreb i NK Jarun seniori odigrali su ovoga vikenda derbi 3. Hrvatske nogometne lige središte, a gosti su u zadnjim minutama utakmice vrhunski uz pomoć starijeg liječnika potrošili minutu vremena kako bi sačuvali prednost.

3hnl

Foto: Facebook screenshot

NK Trnje Zagreb i NK Jarun seniori igrali su tijekom vikenda derbi 3. HNL središte, a pred kraj utakmice gosti s Jaruna imali su prednost 1:2. U nogometu se često u takvim situacijama razvlači vrijeme i čuva prednost, igrači za to mogu dobiti i žuti karton, no svaka se ozbiljnija ozljeda mora pregledati.

Tako je jedan igrač Jaruna pao i signalizirao da mu nije dobro, na što je sudac signalizirao klupi da na teren pošalju medicinsku pomoć. U tom je trenutku stariji liječnik krenuo u pomoć svom igraču, ali se nije pretjerano žurio. Da pređe s jednog kraja terena na drugi, trebala mu je gotovo cijela minuta. A kada je već došao, igrač je bio zdrav k’o dren, na što je naš junak samo produžio izvan terena uz znak podrške igraču.

Video je objavila Facebook stranica Prva Hrvatska Liga, a pogledan je preko 22 tisuća puta uz pregršt pozitivnih reakcija.

“Zarastao mu otvoreni prijelom noge, dok je došao doktor”, “deda stigao na drugu utakmicu” i “dok je on došao prošla je i corona” neki su od šaljivih komentara ispod objave.

Jarun je uspio sačuvati prednosti i kući je odnio tri boda, a za mali komadić te pobjede zaslužan je i simpatičan djedica.

[VIDEO] Hit iz treće lige: Vremešni liječnik nije se žurio kako bi pregledao svog igrača
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap