[VIDEO] Djed i unuka razvalili na predstavi plesa na pjesmu “Nedostajat ću ti kad me više ne bude”

Josip Mihaljević
10. listopada 2018.
Novosti
A- A+

Zahvaljujući sve dužem prosječnom vijeku života, ali i modernoj tehnologiji – današnji mladi ljudi bolje nego ikada mogu osigurati i ovjekovječiti kvalitetne trenutke sa svojim djedovima i bakama. Jedna od njih je i 10-godišnja Maeve koja će zauvijek čuvati ovu snimku plesa sa svojim 72-godišnjim djedom Billom.

ples djed unuka

Foto: Bill i Maeve usred točke plesa | YouTube screenshot

“Ja sam bila jako bliska sa svojim djedom. Nema ga 21 godinu. Suze mi teku zbog ovog videa. Ova mala curica će cijeniti ovo!”, “Tko može reći da je plesao sa svojim djedom i to na pozornici?! Ovo je toliko znamenito za oboje”, samo su neki od komentara na viralni video djeda i unuke kako izvode točku plesa.

Desetogodišnja Maeve Jones se pripremala za svoju točku plesa u školi, a za svog partnera na preporuku majke odabrala je djeda Billa.  Djed je u mladosti volio plesati i nije mu bio problem uskočiti.

Kako bi usavršili točku, zajedno su išli na vježbu nekoliko puta tjedno, a nakon šest “treninga” bili su spremni.

Neizgledni par izveo je svoju točku na pjesmu Anne Kendrick “When I’m Gone” (Kada me više ne bude), a video je do sada samo na YouTubeu pogledalo više od pola milijuna ljudi. Iako video traje manje od tri minute, sigurni smo kako će mlada unuka cijeniti ovaj trenutak i kada njenog djeda više ne bude bilo.

P.S.
Svakako pogledajte video do kraja, nećete vjerovati što je 72-godišnji djed Bill uvježbao u samo šest “treninga”.