[VIDEO] U braku su 79 godina i sami brinu jedno o drugom, uz pomoć unuka

Jasmina Grgurić
11. listopada 2018.
Novosti
A- A+

Ova ljubavna priča dotaknula je srca milijuna ljudi diljem svijeta. Kako i ne bi kada njezini glavni akteri nakon 79 godina braka i uzajamne pomoći vraćaju vjeru u pravu ljubav. No, u svakodnevnim kućanskim poslovima mogu se osloniti i na unuke…

Stella i Merle u braku su 79 godina Snimak zaslona/The Happiness Heroes

Priča o paru iz Illinoisa, a koji je u braku nevjerojatnih 79 godina, vraća vjeru u pravu ljubav. Merle ima 101 godinu, a njegova supruga Stella 95. Za sadašnjeg supruga udala se samo tri dana nakon što je napunila 17 godina.

Merle za Stellu kaže kako je onda bila slatka cura, a Stella se šali kako danas više ne izgledaju kao tada.

“Kada sam bio u domu za njegu, to mi je bilo najgore iskustvo koje sam imao. Rekla je da se više tamo ne vraćam…” – kaže ovaj 101-godišnjak.

Unatoč godinama, brigu o njemu preuzela je supruga. Kuha mu i pazi da jede dobru hranu, jer to voli i želi. Takav ritam za njih funkcionira.

“Obavljam razne poslove, no postoje oni koje mogu i oni koje ne mogu, poput čišćenja snijega ispred kuće ili iznošenja smeća. Međutim, za te poslove tu je Sam uvijek kad ga trebamo” – priča Stella.

Njegova obitelj pomaže ljudima u susjedstvu već godinama pa tako i ovom paru. Iako insistiraju da njegovu pomoć plate, Sam to odbija, ali često ne uspijeva u tomu jer su Merle i Stella uporni.

Jedna unuka pomažem im u kupovini namirnica, a druga dolazi i sređuje rublje. Također, tu je i unuk koji uskače kada god Stella nazove pa sve skupa imaju dobru skupinu pomoćnika.

Sretna je, kaže, kada je sretan njezin suprug. On je pak sretan kada je ona u njegovoj blizini.

Kratki video u samo deset dana na facebook stranici “The Happiness Heroes” (Heroji sreće) pregledan je čak 53 milijuna puna, podijeljena je milijun puta, a “lajkalo” i komentiralo ga je više od 100.000 osoba.