Umirovljenik od 88 godina vozio neregistrirani traktor, bez valjane vozačke, završio na krovu i teško se ozlijedio

Ana Kanazir
31. listopada 2022.
Novosti
A- A+

U subotu, 29. listopada je došlo do nesreće u mjestu Dubranec, 20 kilometara od Zagreba. Naime, 88-godišnjak se vozio neregistriranim traktorom kolnikom Ulice Dubranec u smjeru istoka, a na nizbrdici, u desnom zavoju, oko 70 metara zapadno od kućnog broja 47 je izgubio nadzor nad vozilom. Desnim kotačima je zahvatio bankinu i uzvisinu te se traktor prevrnuo na krov, a on je zadobio teške ozljede.

Ilustracija: Pixabay

Umirovljenik sigurno nije ni slutio da će njegova subotnja vožnja s neregistriranim vozilom i isteklom vozačkom dozvolom završiti tragično. Iz PU zagrebačke su objavili kako je gospodin teško ozlijeđen te da mu je pružena liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Tečaj €/kn: 7,53450

Osim što ga čeka ispitivanje policije, umirovljenik će morati platiti i kaznu. Kazna za vožnju bez vozačke dozvole iznosi 1.000 kuna, dok je kazna za vožnju neregistriranog vozila 2.000 kuna.

Umirovljenik (88) je traktorom upao u kanal te zadobio ozlijede opasne po život

Nesreće s traktorima nisu toliko rijetke, a u mnogo slučajeva su žrtve upravo umirovljenici. Jednako tako, nesreće u kojima sudjeluju traktori, mogu biti stvarno opasne za vozače, što potvrđuje i nedavni slučaj kada je također 88- godišnjak vozio neregistrirani traktor s kojim je pao u kanal, a zadobio je ozlijede opasne po život, a o čemu smo pisali ovdje.

Umirovljenik od 88 godina vozio neregistrirani traktor, bez valjane vozačke, završio na krovu i teško se ozlijedio
Popularno
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap