U Superpar stižu i umirovljenici Jelena i Mirko, u braku su 45 godina

Jasmina Grgurić
9. rujna 2020.
Novosti
A- A+

Druga sezona reality showa “Superpar” s emitiranjem na RTL-u počinje u ponedjeljak, 14. rujna. Među parovima koji će svoju ljubav staviti na test su i umirovljenici Jelena i Mirko koji iza sebe broje već 45 godina braka. Javnost ih je ovih dana imala prilike upoznati kroz kratko predstavljanje, a otkrili su i tajnu bračne sreće na duge staze.

Umirovljenički par Jelena i Mirko (Snimak zaslona/RTL)

Ljubitelji reality showa s nestrpljenjem iščekuju novu sezonu emisije “Superpar” koja je s emitiranjem počela lani i osvojila srca publike. Nekoliko parova stavit će svoju ljubav na test kroz svakodnevne izazove i suživot s nepoznatim ljudima, a do kraja će doći najustrajniji dvojac. Njihove avanture moći ćemo pratiti od ponedjeljka, 14. rujna na RTL-u.

Među kandidatima druge sezone su i umirovljenici Jelena i Mirko koji iza sebe imaju već 45 godina braka.

Umirovljenica Jelena (65) opisuje se kao praktična vjernica bez poroka, dok 71-godišnji Mirko za sebe kaže da je ranoranioc, iskrena osoba i dobar slušač.

Prilikom predstavljanja otkrili su da se tajna njihove dugovječne ljubavi krije u međusobnom poštovanju. Za teške trenutke kojih je bilo, kažu da su samo ojačali njihovu vezu.

par umirovljenici
Umirovljenički par postao hit na internetu: Poziraju u izgubljenoj odjeći iz svoje praonice

Upoznali su se na proslavi rođendana jedne prijateljice i upravo je Jelena učinila prvi korak kako bi se upoznali, a već sljedeći dan Mirko ju je pozvao u kino i od tada su nerazdvojni. Imaju sina i kćer, a nedavno su postali ponosni baka i djed, piše RTL.

Mladoliki par požalio se kako je u posljednje vrijeme zapostavio romantiku, a Jelena se još uvijek sjeća kako je njezin suprug davno u jednom restoranu donio ružu iz vaze s drugog stola, pošto je ona na njihovom bila prazna.

Ujutro zajedno piju kavu, navečer gledaju televiziju, ali kako im se ukusi ponekad ne slažu, svatko se povuče u svoju prostoriju s TV-om.

Gledatelji će ovaj, ali i ostale parove Superpara moći pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat.

 

U Superpar stižu i umirovljenici Jelena i Mirko, u braku su 45 godina
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap