Toni dobio opasnu konkurenciju, djed na Savi radi trbušnjake nasred ceste

Jasmina Grgurić
9. veljače 2019.
Novosti
A- A+

Možda vam maneken Toni već ide na živce, ali ako je suditi po starijim građanima, njegovi su savjeti urodili plodom. Ovih dana jedan je djedica u Zagrebu radio trbušnjake nasred ceste. Možda je riječ o sljedbeniku popularnog 82-godišnjaka, a možda o opasnoj konkurenciji…

Snimak zaslona/Facebook

Sudeći po snimci koju su ovih dana u grupi “Studentski dom ‘Stjepan Radić’ – Sava” objavile dvije studentice, popularni umirovljenik Toni dobio je ozbiljnu konkurenciju. Naime, cure su s prozora svoje sobe ugledale starijeg gospodina kako se s prostirkom za vježbanje kreće prema jednom parkiranom automobilu.

I ne, nije ušao u obližnji auto, nego je kraj njega na cestu raširio podlogu, legao na nju i krenuo raditi – trbušnjake. Studentice su ostale iznenađene ovim nesvakidašnjim prizorom, a konstatirale su kako umirovljeniku vježba ide jako dobro.

Nadahnute viđenim nisu mogle ne prisjetiti se legendarne Tonijeve uzrečice – “Vježbaj, piz*a ti materina!

Uz snimku su napisale: “Toni, nisi sam“.

Je li ovaj vitalni djedica samo odlučio slijediti savjete 82-godišnjeg Taljata Selmanija ili pak ima želju postati popularniji od njega, teško je reći. Jedno je sigurno, studentima se jako dopao pa su ga u svojoj domskoj grupi nagradili s više od sedam stotina lajkova te pozitivnim komentarima.

A nama je teško spustiti se po stepenicama do teretane” – napisala je jedna studentica.

Video možete pogledati na ovom linku.