Slušajte radijske postaje iz svih dijelova svijeta, uz ovu besplatnu aplikaciju

Matej Markovinović
11. lipnja 2022.
Novosti
A- A+

Radio Garden idealna je aplikacija za one koji vole slušati radio. Naime, ova besplatna aplikacija nudi pristup radijskim postajama iz cijelog svijeta, a sve uz pomoć vašeg mobitela i malo geografskog znanja. Moguće ju je preuzeti na Googleovom Play Storeu i Appleovom App Storeu.

radio

Foto: Unsplash

Ako vas je ikada zanimalo kakvu glazbu puštaju radijske postaje u Rigi, Rio de Jaineru, Kairu, Bratislavi ili čak Pyongyangu u Sjevernoj Koreji, aplikacija Radio Garden utažit će vašu znatiželju.

Riječ je, naime, o besplatnoj aplikaciji, koja korisnicima omogućuje da slušaju radijske postaje iz cijeloga svijeta. Radio Garden vrlo je intuitivan za korištenje, pa će se svatko moći snaći.

Pri prvom otvaranju, potrebno je samo potvrditi dopuštenje za korištenje lokacije i spremni ste za pretraživanje radio postaja, koje je, zahvaljujući vizualnom prikazu zemaljske kugle, izrazito jednostavno.

Screenshot: Google Play

Dakle, sve što trebate je pronaći na prikazu Zemlje željeni grad ili mjesto te kliknuti na zelenu točkicu gdje se on nalazi. Aplikacija će automatski pustiti jednu od tamošnjih radijskih postaja, no ako vam ona ne odgovara, uvijek možete kliknuti na naziv grada i odabrati neku drugu gradsku postaju.

Štoviše, ako naiđete na neku radijsku postaju koja vam se izrazito sviđa, možete ju dodati u favorite klikom na naziv radija te pritiskom na ikonicu srca. Postaje koje ste dodali u favorite, možete otvoriti klikom na odjeljak “Favorites” na dnu zaslona.

Ako niste baš geografski vješti, uvijek u “Search” odjeljku možete upisati željeni grad, zemlju ili naziv radijske postaje.

Screenshot: Google Play

 

 

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap