Profesorice s Filozofskog fakulteta rade istraživanje o umirovljenicima, evo kako sudjelovati

Josip Mihaljević
7. svibnja 2020.
Novosti
A- A+

Epidemija koronavirusa i reakcija društva na nju znanstvenicima će poslužiti kao ogroman materijal za istraživanje u narednih nekoliko godina. Trinaest profesorica s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu osmislilo je istraživanje, a u fokusu su im i umirovljenici.

stariji

Foto: Unsplash

Trinaest profesorica i znanstvenica s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu osmislilo je istraživanje psihičkih posljedica pandemije Covida-19 u kojem žele saznati – kako smo svi mi?

Budući da žele istražiti i kako je umirovljenicima, zamolili su naše čitatelje uputimo na istraživanje.

Nakon što ispunite uvodni dio istraživanja (koji je jednak za sve) i ako označite da ste u mirovini – dalje vam se nude dijelovi istraživanja za umirovljenike.

“Ispunjavajući ovu anketu možete napraviti inventuru svojih osjećaja i razmišljanja kao umirovljene osobe u ovoj zdravstvenoj i društvenoj krizi”, kazala je prof. dr. sc. Gordana Kuterovac Jagodić.

Osim samog istraživanja, psihologinje vam nude svoja stručna znanja kroz snimljena predavanja, savjetovanja i webinare na internetskoj stranici Kako si?

Snimile su i kratak video s kojim vas žele motivirati da sudjelujete u istraživanju kojeg možete pogledati ovdje.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u istraživanju potrebno je pristupiti anketi, koju možete otvoriti OVDJE. Prvi dio istraživanja traje manje od deset minuta, a po završetku uvodnog dijela možete odlučiti želite li odgovarati i na neke od drugih zasebnih skupina pitanja o pojedinim područjima vašeg života.

Profesorice s Filozofskog fakulteta rade istraživanje o umirovljenicima, evo kako sudjelovati
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap