Od danas dio ZET-ovih autobusa i tramvaja vozi rjeđe: Provjerite novi vozni red

Josip Mihaljević
14. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

ZET je objavio kako je od 14. ožujka u primjeni novi vozni red na pojedinim tramvajskim i autobusnim linijama, a radi se o prorjeđivanju rasporeda. Do izmjena dolazi, kako kažu, “zbog globalnih okolnosti koje utječu na opskrbne i logističke lance pa tako i na organizacijski aspekt prometa.”

ZET zagreb

Foto: Unsplash

Od ponedjeljka 14. travnja u primjeni je novi vozni red na pojedinim tramvajskim i autobusnim linijama, javljaju iz ZET-a.

Što se tiče prometa tramvaja radnim danima, prorijedit će se rasporedit na dnevnim linijama koje uobičajeno prometuju intenzivnije. Mijenja se vozni red za sve tramvajske linije osim 1, 5, 8 i 15. 

U autobusnom prometu će također biti u primjeni novi raspored polazaka i to na linijama 109 (Črnomerec – Dugave), 115 (Ljubljanica – Špansko – Jankomir), 118 (Trg Mažuranića – Voltino), 121 (Črnomerec – Karažnik – Gajnice), 125 (Črnomerec – Gornje Vrapče), 172 Zagreb (Črnomerec) – Zaprešić, 212 (Dubec – Sesvete), 224 (Dubec – Novoselec), 226 (Kaptol – Remete – Svetice), 231 (Borongaj – Dubec), 232 (Dubrava – Čret), 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec) i 281 (Glavni kolodvor – Novi Jelkovec).

“Do izmjena dolazi zbog globalnih okolnosti koje utječu na opskrbne i logističke lance pa tako i na organizacijski aspekt prometa, a cilj prilagodbe rasporeda je nastaviti građanima pružati pouzdanu uslugu uz zadržavanje visokog standarda javnog prijevoza”, poručuju iz ZET-a.

Nove rasporede i vozne redove možete provjeriti OVDJE.

Od danas dio ZET-ovih autobusa i tramvaja vozi rjeđe: Provjerite novi vozni red
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap