Ministarstvo mirovinskog sustava od sada i na društvenim mrežama!

Jasmina Grgurić
8. siječnja 2020.
Novosti
A- A+

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava junački ulazi u posljednju godinu mandata ove Vlade. Kako bi se približili građanima, danas su otvorili profile i stranice na društvenim  mrežama. Tamo ćete im moći pisati i pitati ih sve što vas zanima, ali se i informirati o njihovu radu.

Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, predvođeno novim ministrom Josipom Aladrovićem, koji je lani stigao s ravnateljske pozicije Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, odlučilo se aktivirati na društvenim mrežama. Tako su danas otvorili profile i stranice na Facebooku, Twitteru i Linkedinu.

“Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava od sada je dostupno na društvenim mrežama. Želimo se pridružiti učinkovitoj, digitalnoj i transparentnoj komunikaciji s javnošću i medijima. Redovito ćemo Vas obavještavati o mjerama aktivne politike zapošljavanja i predsjedanju Republike Hrvatske Vijećem Europske unije” – napisali su na Facebooku.

Pritom, izostavili su spomenuti umirovljenike, ali vjerujemo kako se se “transparentnija” komunikacija odnosi i na njihove probleme i eventualne upite koje zasigurno imaju na dnevnoj bazi. Za očekivati je stoga da će im “inbox” biti prepun pitanja i komentara.

Facebook stranica zasad nema objava, a navedeni su linkovi na društvenim mrežama gdje ih možete pronaći. Osim na Facebooku, možete ih naći i na službenom Twitter profilu ministra Josipa Aladrovića.

Tu je i Linkedin profil na ovoj poveznici.