HSU sutra u Petrinji dijeli ribu i vino: Najpotrebitijima treba uljepšati Uskrs

Josip Mihaljević
11. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Hrvatska stranka umirovljenika sutra će u kontejnerskom naselju u Petrinji dijeliti jadranske ribice i autohtono hrvatsko vino Portugizac.

HSU gabricevic

Foto: Veselko Gabričević (HSU) | Facebook Hrvatske stranke umirovljenika

Hrvatska stranka umirovljenika sutra će posjetiti kontejnersko naselje u Petrinji gdje će najpotrebitijima podijeliti 150 paketa koji sadrže jadranske ribice i autohtono vino Portugizac. Osim šefa stranke Veselka Gabričevića, u podjeli paketa sudjelovat će i predsjednik Županijske organizacije HSU Sisačko-moslavačke županije Emil Franjević sa suradnicima. Podjela paketa očekuje se u utorak u 12 sati.

“Sa željom da našim sugrađanima, kojima je to najpotrebnije, uljepšamo Uskrsne blagdane odlučili smo skromnim darovima ponovno razveseliti stanovnike kontejnerskog naselja u Petrinji”, priopćili su iz HSU-a.

Iz HSU-a se zahvaljuju obrtu Ana iz Rijeke i vinariji Damir Drago Režek iz Plešivice pored Jastrebarskog bez kojih ova podjela ne bi bila moguća.

“Unatoč sve težoj financijskoj situaciji i svakodnevnim problemima još jednom želimo pokazati da nismo izgubili osjećaj za darivanje i solidarnost”, dodaju iz HSU-a.

HSU sutra u Petrinji dijeli ribu i vino: Najpotrebitijima treba uljepšati Uskrs
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap