Dvije kćeri, četvero unučadi i šestero praunučadi: Pogledajte divnu proslavu rođendana 100-godišne Milenke

Josip Mihaljević
15. travnja 2019.
Novosti
A- A+

Većina ljudi neće niti doživjeti njene godine, posebice ne u ovako lijepom okruženju. Lijepo je vidjeti jednu baku u ulozi ‘glave’ obitelji i to posebice na proslavi jubilarnog stotog rođendana.

milenka

Foto: Screenshot RTL

Skromna baka Milenka napunila je sto godina, a jubilarni rođendan proslavila je u krugu svoje obitelji. Živi u rodnoj kući Vladimira Nazora na Braču, a u posjet joj je došla brojna obitelj – odgojila je dvije kćeri, četvero unučadi i može se pohvaliti sa šestero praunučadi, piše vijesti.rtl.hr.

Izgubila je sina i muža, a u životu pamti i lijepe i ružne trenutke.

“Nije mi bilo loše, radila jesam, zaslužila sam penziju, nije velika, ali uvijek sam govorila ”nek imam za komad kruha i čašu vode”, skromno priznaje umirovljenica.

Milenka je velik uzor u svojoj obitelji, koju je naučila opraštati i pomagati drugima. Milenkina kćer Marija je možda najbolje opisala veliki značaj stotog rođendana:

“Ona je žena koju treba doživjeti i mi i unuci trebamo zapamtiti njen život i njezine riječi koje su nas uputile u život”, kazala je.

Skromna gospođa Milenka živjela je discipliniranim životom, bez previše poroka. Ipak, kao jedini porok navodi čašicu prošeka koji joj je iznimno drag, međutim čak bi i njega razvodnila. Sretan rođendan!

Dvije kćeri, četvero unučadi i šestero praunučadi: Pogledajte divnu proslavu rođendana 100-godišne Milenke
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap