Vjetar ili odmazda? U centru Zagreba srušen štand za referendum!

Jasmina Grgurić Zanze
4. svibnja 2019.
Foto dana
A- A+

Sindikalna inicijativa “67 je previše” u subotu je započela s prikupljanjem potpisa za referendum protiv kasnijeg odlaska u mirovinu i strože penalizacije prijevremenih umirovljenika. Iako akcija ide prema planu, ne dijele svi oduševljenje, što su neki odlučili iskazati vandalizmom. A mogli su jednostavno – ne potpisati. No, možda je kriv samo vjetar.

Samo nekoliko dana nakon početka prikupljanja potpisa građana za referendum, netko je možda bio toliko revolitran da je odlučio prevrnuti štand inicijative “67 je previše”. I to ne bilo gdje, nego u samom srcu Hrvatske, na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

Fotografiju je na društvenim mrežama objavio saborski zastupnik Ivan Pernar te iskoristio priliku da građane još jednom pozove da potpišu za referendum.

Njegova objava naišla je na više od tisuću reakcija građana, nekoliko stotina komentara, a podijeljena je na desetke puta.

Jedan korisnik malo se našalio pa je napisao: “Možda je Vlada, možda su Srbi, možda su masoni” citirajući tako stihove glazbenika Vojka V.

Ipak, drugi tvrde da je za sve odgovoran – jak vjetar.

“Srušio ga je jak vjetar. Bio sam prisutan kad se to desilo. Ženske koje su radile na štandu su ga ostavile tako da se ne bi netko ozlijedio ako se ponovo sruši” – komentirao je slučajni svjedok.

 

 

Vjetar ili odmazda? U centru Zagreba srušen štand za referendum!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap