Neustrašiva baka s visine na rubu zgrade u Zagrebu pere prozor

Jasmina Grgurić Zanze
19. ožujka 2018.
Foto dana
A- A+

Baka koja u centru Zagreba pere prozor, stojeći izvana visoko na samom rubu zgrade, izazvala je pozornost prolaznika. Njezine fotografije objavili su na društvenim mrežama gdje je neustrašiva peračica zaradila na tisuće “lajkova”.

Foto: Facebook

Unatoč svom tehnološkom napretku, neke stvari se jednostavno ne mogu obaviti nikako drugačije nego dobrim starim načinom. Naše mame i bake, kada je i o najtežim kućanskim poslovima riječ, uvijek su spremne zasukati rukave. Tako je učinila i jedna baka u centru Zagreba koja je izašla iz stana, ali ne kroz vrata, nego prozor, stojeći tako na samom ponoru ne bi li ga očistila. Jer, kako drugačije to i učiniti izvana?

I dok mnogi mladi vjerojatno ni ne razmišljaju o tome, ona se neustrašivo “bacila” na proljetno čišćenje. Pritom, izazvala je pozornost prolaznika koji su zabilježili njezinu akciju, a fotografije su objavljene na facebook stranici Dnevne doze prosječnog Dalmatinca. A heroina dana jako se svidjela mnogima, jer je nagrađena s više od pet tisuća reakcija. Zagrebačka bakica tako je oduševila i dalmatinski svijet.

Pojavili su se i vrlo duhoviti komentari poput “A kad je u busu ka ne može stajat.” zatim  “Je pa kad vide prazno mjesto u tramvaju trče brže nego Usain Bolt” pa “Tko kaže da se ne može sa 67 u mirovinu. Ona starija, a može radit ka peračica prozora i to na visini” potom “Baba spiderman” i slično.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap